Over

Webdesign, webdevelopment & Open Source software: mijn grote passie.

Als freelance webdeveloper kan ik met trots zeggen dat ik elke dag bezig ben wat ik echt leuk vind! Sterker nog; ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Daarom wil ik niets hebben van 9 tot 5 mentaliteit. Mijn werk is iets waar ik (bijna) 24/7 mee bezig ben. Daarnaast durf ik te zeggen dat ik over het algemeen een meer dan goede verstandhouding met mijn klanten heb. Goede service leveren staat altijd voorop. Ik ga daarom heel ver om jouw project te laten slagen!

Verder laat ik liever anderen aan het woord over mij. Mensen voor wie ik inmiddels een dienst bewezen heb.

Robert Vlug, auteur van “Een eigen webwinkel voor Dummies”

Bart is een zeer gedreven en gemotiveerde programmeur en ontwikkelaar die veel kennis heeft met betrekking tot webwinkels. Naast de technische kennis is Bart ook goed in staat een fraai ontwerp te maken!

Octave Regout, directeur ContactDays.nl

Programmeur met gedegen advies. Bart is verantwoordelijk voor het bouwen van de site www.contactdays.nl. Het grote voordeel van Bart is dat hij meedenkt en kritische vragen stelt. Bart is dus niet alleen een programmeur, maar ook een adviseur. Met zijn relevante ideeën en verrassende invalshoeken heeft hij de website geoptimaliseerd. Hij neemt daarbij het kostenaspect en de snelheid van oplevering mee in zijn aanbevelingen. Bart komt zijn afspraken na en levert kwaliteit binnen de afgesproken planning.

Atmani Blok

Bart is niet alleen een expert op het gebied van webdesign en CMS, hij is ook een heel aangenaam en geduldig persoon die doorgaat tot een probleem is opgelost en tegelijkertijd je meer inzichten geeft in de ingewikkelde materie van het webdesign.

Michel van den Bos, Het Vertelspel

Bart Sallé is een fantastische webdesigner. De site voor ons bedrijf is precies wat we willen. Wat echter veel belangrijker is, is dat Bart betrouwbaar is, eerlijk zegt wat voor jou als klant het beste is en altijd zijn uiterste best doet om het beste resultaat te bereiken. Een echte topper binnen zijn vakgebied.

Maggy Vredeveld, Maggy Meets Marilyn

Bart Sallé; geweldige webdesigner, staat altijd klaar met goed advies, neemt de tijd en is makkelijk bereikbaar! En een geweldig fotograaf!! Professioneel en super met de bewerking, ieder plaatje is een kunstwerk!

Mariella Paul, Craftsupplies

Wij zijn heel blij dat wij bij Bart Sallé terecht zijn gekomen voor het ontwikkelen van onze nieuwe webwinkel. Wij hebben Bart leren kennen als een professionele, betrouwbare, flexibele en enthousiaste vakman. Niets is teveel en alles kan. Wij zijn meer dan tevreden met de geweldige samenwerking en het resultaat.

MC Jimmy G

Bart Sallé staat in mijn ogen voor een goed product. Mijn website is precies wat het moet zijn. Overzichtelijk en voorzien van een goede vormgeving! Ik ben meer dan tevreden!

Guy Hacha, WebXafari S.L.

Bart werkt snel en efficiënt en denkt ook verder dan het gestelde probleem. Bart reageert bijna onmiddellijk op de gestelde vragen. Hij is een specialist in zijn vak.