Diensten

Websites en Content Management Systemen (CMS)

Als grote liefhebber van Open Source Content Management Systemen (CMS) heb ik met alle grote spelers ruime ervaring. Dit houdt in dat ik websites maar ook templates en modules/extensies heb gebouwd voor Wordpress, Drupal, TYPO3 (vanwege mijn verleden bij de overheid), Joomla (in het verleden veel mee gewerkt) en ProcessWire.

Aangezien het gros van mijn klanten gebruik maakt van WordPress heb ik destijds besloten om mij hier met name op te gaan focussen. Al heb ik ook klanten met een Drupal of Joomla website en werk ik dus ook zeer regelmatig nog met deze systemen.

Daarnaast bouw ik supersnelle websites op basis van React (een Javascript bibliotheek waar websites als Facebook, Netflix, Airbnb en Instagram gebruik van maken) en moderne frameworks. Uiteraard volledig geoptimaliseerd op SEO gebied. Gecombineerd met de snelle laadtijden zorgt dit ervoor dat jouw site aanzienlijk hoger scoort in Google dan de meeste andere sites. Koppel daar je favoriete CMS aan die we headless inzetten en je hebt een killer combination. Ik vertel je hier graag meer over!

Webwinkels

Ik ben in een ver verleden begonnen met het bouwen van webwinkels op basis van osCommerce (bestaat nog steeds!). Daarna diverse webwinkels gebouwd op basis van Joomla/Virtuemart want daarmee had je toen een belangrijk voordeel; templating! De volgende stap was Prestashop, dit was al meer geavanceerde e-commerce software met zaken zoals multishop en meertaligheid out of the box. Aangezien ik sinds het prille begin van Prestashop gestart ben heb ik de allereerste Prestashop webwinkels in Nederland gebouwd. Daarnaast heb ik ook diverse technische Prestashop boeken gereviewed voor Packt Publishing en zul je mijn naam dus ook in een aantal Prestashop boeken terug vinden.

Momenteel bouw ik met name webshops op basis van Wordpress/WooCommerce. Als het gaat om veelzijdigheid en mogelijkheden is deze software ongeëvenaard en in mijn ogen de Swiss Army Knive onder de webshop software. Daarnaast ben ik ook nog steeds fan van Prestashop.

Maatwerk

Wil je een maatwerk template, op basis van een aangeleverd ontwerp? Of het nu Wordpress is of een ander CMS, ik bouw het probleemloos voor je om. Daarnaast schrijf ik ook Wordpress plugins en koppelingen tussen systemen.

Ik houd mij ook bezig met het schrijven van front-end omgevingen op basis van React. React is een Javascript bibliotheek waar diverse grote websites als Facebook, Netflix, Instagram en Airbnb gebruik van maken. De content kan gewoon in uw favoriete CMS systeem blijven en als headless CMS gebruikt worden. Maar de frontend is ineens vele malen sneller dan dat je gewend was. Deze website is er een voorbeeld van.

Styling

Styling valt ook enigszins onder het kopje maatwerk. Als frontend webdeveloper werk ik dagelijks met CSS en styling is toch wel één van mijn favoriete bezigheden. Ik help je daarom graag bij het (re)stylen van je website of webapplicatie.

SEO

Wordt je website niet goed (genoeg) gevonden? Ik maak SEO analyses waardoor precies naar boven komt waar de verbeterpunten liggen. In die analyse neem ik ook de concurrentie en linkbuilding mee en geef ik diverse tips.

Design & Content creation

Ik ben ooit als designer begonnen en ben later met name gaan ontwikkelen. Ik zet echter mijn design skills geregeld nog in bij diverse projecten. Je kunt denken aan het ontwikkelen van logo's, folders of een compleet nieuwe huisstijl.

Hosting & Onderhoud

Een nieuwe website is leuk maar deze dient net, zoals bijvoorbeeld een auto, onderhouden te worden. Zo blijft de kans om gehackt te worden minimaal. Daarom onderhoud ik voor diverse klanten maandelijks hun (Wordpress)website.

Ben je niet tevreden over je hostingpartij? Ook dit kan ik voor je uit handen nemen.

Specialisme

HTML5, CSS3, PHP, MySQL, JavaScript & Jquery, React, Responsive Design, SEO (zoekmachine optimalisatie), Social Media Marketing, webrichtlijnen

CMS / E-commerce

WordPress, TYPO3, Joomla, ProcessWire, Prestashop, WooCommerce, OpenCart, Virtuemart, osCommerce

Frameworks

Laravel, CakePHP, Extbase & Fluid (TYPO3), Twitter Bootstrap, Foundation Framework

Contact

Paulusland 9
1679GV Midwoud

E-mail: info@bartsalle.nl
Tel. : 06-43126237
KvK: 34252794

© 2022 Bart Sallé | This website is completely handcoded by me :)