Skip links

Websites en Content Management Systemen (CMS)

Als grote liefhebber van Open Source Content Management Systemen (CMS) heb ik met alle grote spelers ruime ervaring. Dit houdt in dat ik websites maar ook templates en modules/extensies heb gebouwd voor Drupal, TYPO3 (vanwege mijn verleden bij de overheid), Joomla (in het verleden veel mee gewerkt) en Bolt CMS (van Nederlandse bodem!). Aangezien het gros van mijn klanten gebruik maakt van WordPress heb ik destijds besloten om mij hier met name op te gaan focussen. Al heb ik ook klanten met een Drupal of Joomla website en werk ik dus ook zeer regelmatig nog met deze systemen.

Maak je dus momenteel gebruik van een ander CMS of wil je liever geen WordPress? Of wil je juist advies omtrent een CMS of bij het maken van de juiste keuze? Aangezien ik alle grote spelers goed ken kan ik je daarmee prima helpen. Ik ben volkomen onafhankelijk en help je dus graag! Elk CMS heeft zijn eigen voor- en nadelen waar ik graag meer over vertel. Ik merk ook maar al te vaak dat bedrijven hun klant pushen het CMS te gebruiken waar zij mee werken. Dit kan er toe leiden dat je als klant met een systeem wordt opgescheept dat uiteindelijk niet de meest handige keuze blijkt te zijn. Of dat dit systeem onnodig hoge kosten met zich mee brengt.

Onderhoud en migraties

Voor alle bovengenoemde CMS systemen verzorg ik het onderhoud, ook dit kan ik dus voor je uit handen nemen. Onderhoud is belangrijk want de kans om gehackt te worden wordt aanzienlijk groter als je jouw CMS niet update.

Ben je echt ontevreden over je huidige CMS? Ik heb meerdere websites en webshops gemigreerd van het ene systeem naar het andere. Soms kan een switch een goede beslissing zijn, al kijk ik altijd eerst naar de mogelijkheden binnen het bestaande CMS.

Hulp of advies nodig? Neem gerust (geheel vrijblijvend) contact op.